AGRICOLA CASTELLANA

Poema Verdejo

Denne flotte og lyse hvidvin er lavet på vinstokke med en alder på ca. 25 år. Duften har en aroma af fennikel/lakrids, mens smagen giver hints efter æbler og bananer. Vinen er velegnet til fiskeretter og fjerkræ, men kan også nemt nydes alene. Den bør serveres ved 8-10 grader og kan lagres op til tre år.

Navesur Verdejo

Denne økologiske hvidvin er produceret på Verdejo-druen. Vinen fremtræder i en lys guld gul farve. Aromaen er frisk og frugtrig. En dejlig afbalanceret smag, som gør vinen ideel som ledsager til grillet hvidt kød, salater og tun. Bør serveres ved maks. 8 grader.

Pampano Verdejo

En dejlig semi-sød hvidvin på Verdejo-druen, som fremtræder rigtig flot med dens gule farve. En dejlig frisk aroma af citrus og ferskner. Smagen er rund med en lang sød finish. Bør serveres kold ved ca. 6 grader. En glimrende ledsager til fois gras, fisk og skaldyr. Er man til de søde vine, kan denne også drikkes alene en varm sommerdag.

Blush Rosé

Denne økologiske rosévin produceret på tempranillo druen fremtræder i en meget diskret lys farve. Duften domineres af jordbær og hindbær, mens smagen er blød og fløjsagtig, som gør denne vin let at drikke. Vinen kan drikkes uden mad, men er også velegnet til de lette kød-retter. Bør serveres ved maks. 10 grader.

Navesur Tempranillo

Denne økologiske rødvin på tempranillo druen fremtræder med dyb rød farve med et lilla skær. Aromaen er kendetegnet ved stærke hints af vilde bær, mens smagen er silkeblød med en dejlig lang finish. Vinen er en glimrende ledsager til stege- og gryderetter samt de fleste oste. Vinen kan med fordel serveres helt ned til 15 grader.

Poema Tempranillo

Vinen fremtræder med flot rubinrød farve med et lilla skær. Duften er intens med aromaer af brombær. Smagen er blød og silkeagtig med en velafbalanceret og langvarig finish. Vinen har lagret på egefad i fire måneder. Vinen er velegnet til de fleste kødretter, oste og tapas og bør serveres ved 16-18 grader og kan lagres op til fem år.

Om vingården

Agricola Castellana begyndte sin produktion tilbage i 1935. I dag er vingården det førende vinhus i Rueda. Winemaker Angel Calleja anvender den nyeste teknologi og ekspertise i forbindelse med dyrkning og produktion fra de ca. 2.100 hektar. 

Området langs Duero-floden er begunstiget af højde på mellem 700 og 850 meter over havets overflade. Dette giver lange, kolde vintre og varme somre med ca. 2.600 solskinstimer. Samtidig er jordbunden perfekt til dyrkningen af druerne. De første 30 cm er sammensat af stenstrand og sandet jord, mens der derunder er en høj koncentrat af ler.

Vil du vide mere om vores sortiment?

Scandinavian Wine & Chocolate

Tømrervej 10, 6710 Esbjerg

+45 21 33 66 77

kaj@scandinavianwinechocolate.dk