LES TONELES

Tonel 46 - Torrontes

Vinens aromaer og komplekse duft er medvirkende til at gøre denne vin til noget helt specielt. Duften er en fantastisk blanding af blomster og frugter, såsom rosenblade, lavendel, ananas og appelsinskal. Den søde smag afløses af den perfekte syrlighed, der tilføjer den friskhed, som giver den fulde smagsoplevelse. Vinen er velegnet til de fisk, skaldyr og fjerkræ, men kan også fint drikkes uden mad en varm sommerdag. Alkoholprocenten udgør 12,7%.

Tonel 22 - Chardonnay

Vinen fremtræder i en lys gylden gul farve. En duft af tropiske frugter, ananas, banan og fersken kombineret med strejf af citrus giver en dejlig frisk vin. Smagen er harmonisk og afbalanceret med en god vedvarende afslutning. Vinen er velegnet til de fisk og skaldyr. Alkoholprocenten udgør 13%.

Tonel 22 - Malbec

Vinen fremtræder med en violet blålig farve, som er kendetegnet for Malbec-druen. Vinen har en frugtrig karakter og en intens aroma af blommer, krisebær og violer. Smagen er blød og afbalanceret med en rund og frisk samt vedvarende afslutning. Som følge af den vedvarende smag er vinen velegnet til de lidt kraftige kødretter, vildt samt kraftige oste. Vinen har lagret i egefade i minimum 6 månder. Alkoholprocenten udgør 14%.

Tonel 46 - Malbec

Vinen fremtræder meget attraktivt med sine flotte og intense purpurrød farve. Duften er karakteristisk af blommer og bær med strejf af chokolade, kokos, vamilje, kanel og tobak fra egetræsfadene. Smagen er meget delikat med dens sødme samt bløde og komplekse vedvarende afslutning. Vinen er velegnet til både de middelkraftige og kraftige kødretter, vildt og de fleste oste. Alkoholprocenten udgør 14,6%.

Tonel 22 - Cabernet Sauvignon

Vinen fremtræder med en lilla farve med røde toner. Duften præges af røde frugter, peber med et strejf af chokolade og tobak. I smagen er vinen fløjsagtig og silkeblød, hvilket giver en dejlig smags-oplevelse. På grund af den bløde smag er vinen velegnet til de fleste kødretter, pastaretter, tapas samt oste. Vinen har lagret i egefade i minimum 6 månder. Alkoholprocenten udgør 14%.

La Padera - Cabernet Sauvignon

Vinen fremtræder med den mørke røde farve, som er kendetegnet for vine dyrket på Cabernet Sauvignon-druen. Vinen har en dejlig aroma af kirsebær og blommer. Smagen er blød og rund med effektfuld afslutning, som gør vinen til nydelse. Alkohol-procenten udgør 14,2%. Vinen er velegnet til de fleste kødretter samt ikke alt for stærke oste.

La Padera - Malbec

Vinen fremtræder med en violet rødlig farve, som er kendetegnet for Malbec-druen. Vinen har en frugtrig karakter og en intens aroma af frugterne. Vine på Malbec-druerne er normalt meget kraftige i smagen, men denne vin er nem at drikke, men samtidig smagsfuld. Som følge af den bløde smag er vinen velegnet til langt de fleste kødretter. Alkoholprocenten udgør 14,2%.

Om vingården

Les Toneles blev færdigopført i 1922 af den italienske emigrant Don Dalmacio Armando. Vingården blev opført således, at man kunne se mange forskellige vintønder, når man passerede vingården. Derfor blev vingården altid omtalt som "vingården med tønderne. Efter nogen tid skiftede vingården, derfor navn Les Toneles (tønderne). 

Siden 2002 har vingården været ejet af den lokale investeringsvirksomhed "Millan SA". Efter deres overtagelse begyndte en omfattende restaurering af vingården og produktionsapparatet, således at det i dag er blandt de mest moderne i Mendoza. Mendoza er det klart førende vin-område i Argentina, hvor man er begunstiget af de høje temperaturer samtidig med, at man er favoriseret af regnvandet fra Andes-bjergene.

Vil du vide mere om vores sortiment?

Scandinavian Wine & Chocolate

Tømrervej 10, 6710 Esbjerg

+45 21 33 66 77

kaj@scandinavianwinechocolate.dk