AWATERE

Anna's Way Chardonnay

Vinen fremtræder i en lys halmgul farve. Duften er som ved de fleste New Zealandske hvidvine meget fremtrædende med aroma af smør-blomst, fersken, citrus og hint af eg. Smagen er dejlig blød med en cremet konsistens og lige nok eg til at balancere fersken og citrus. Vinen serveres med fordel omkring 10-12 grader til ledsagelse af fjerkræ og pastaretter.

Anna's Way Sauvignon Blanc

Vinen fremtræder i en lys halmgul farve. Vinen er gæret delvist på eg for at opbygge struktur og kompleksitet. Duften er som ved de fleste New Zealandske hvidvine meget fremtrædende med aroma af smør-blomst, fersken, citrus og hint af eg. Smagen er præget af lækre modne tropiske frugter, syrlige krydderurter samt sublimer noter af eg, som du finder i en dejlig smagsafslutning. Vinen serveres med fordel omkring 10-12 grader til ledsagelse af fisk, fjerkræ og pasta-retter.

Om vingården

Vingården Awatere som er beliggende ved Marlborough, som er New Zealand´s bedst kendte vin-region, er blevet en del Booster Wine Group, som er kendetegnet ved vine fra hele New Zealand i absolut top-kvalitet. 

Vi har valgt at gå med vinene fra Awatere som går under navnet Anna´s Way. Navnet er en hyldest vil vinbondens mor, Anna Vavasour, som var en af pioneerne i New Zealandsk vinhistorie. Hun er simpelthen vinbondens inspiration for disse fremragende hvidvine.

Vil du vide mere om vores sortiment?

Scandinavian Wine & Chocolate

Tømrervej 10, 6710 Esbjerg

+45 21 33 66 77

kaj@scandinavianwinechocolate.dk