DOMAINE JULIETTE AVRIL

Châteauneuf du Pape Blanc

Den elegante gyldne farve går fint i hånd med duften af blomster og en strejf af fennikel. Smagen er domineret af citrusfrugter og kiwi, som giver hvidvinen en velafbalanceret finish. Hvidvinen er sammensat af druerne grenacha, roussanne, clairette og bourboulenc, og kan serveres som aperitif eller til foie gras, skaldyr, fisk og hvidt kød.

En fantastisk hvidvin som bl.a. har fået 90 point i WineSpectator, vundet bronzemedaljer i både International Wine & Spirit Competition og Decanter World Wine Awards.

Viognier

Vinen fremtræder med en flot gylden farve, som emmer af friskhed. Duften er domineret af abrikos og citrus. Strukturen i smagen, på grund af den dejlige surhedsgrad, skaber en harmonisk og elegant vin. På grund af sin rigdom bør denne viognier ledsage de fineste fiskeretter, lyst kød i sauce diskret fremhævet af svampe. Vinen kan også nydes som en aperitif på en varm sommerdag.

Le Merlot

Denne Merlot er kendetegnet ved sin mørke nærmest sorte farve. Duften af lakrids og chokolade indikerer, at druerne er høstet på rette tidspunkt. Smagen er fyldig men samtidig overraskende frugtagtig. Vinen er velegnet til grillet og rødt kød, pastaretter, pizza og de fleste oste. Vinen kan lagres i op til fem år.

Châteauneuf du Pape

Denne elegante Châteauneuf du Pape fremstår med en flot kirsebærfarve præget af en aroma af røde bær. Garvesyren er tilstede, men er ikke forstyrrende for den frugtrige balance. Eftersmagen er lang med en lang personlig smag. Vinen er velegnet til vildt, grillet og rødt kød, andesteg, lam og gode oste.

Vinen har vundet mange priser, blandt andet to sølvmedaljer i både International Wine & Spirit Competition og Berliner Wein Trophy 2012.

Mailys Cairenne

Vinen fremtræder utrolig flot med strålende klare farver. Duften er delikat krydret med peber blandet med lokale herbes de Provence. Smagen er silkeblød, hvor frugtsma-gene bliver fremhævet med en finish, der er domineret af modne brombær. En fullbodied vin samtidig med den dejlige blødhed. Vinen er produceret på druerne Grenache, Syrah, Mourvédre og Carignan. Vinen bør serveres ved 16-18 grader og er en fremragende ledsager til grillet kød, steaks og stærke oste. Vinen kan lagres i minimum fem år. Her får du virkelig value for money.

Leandré Plan de Dieu

Vinen fremtræder i en flot mørk dyb farve. Duften åbner sig ikke umiddelbart, men giv vinen luft og du vil opleve et sandt bombardement af frugt. Smagen er domineret af solbær tilsat noter af lakrids og laurbær. Finishen er vel-struktureret med en tilbagevendende frugtsmag. Vinen er produceret på druerne Grenache, Syrah og Carig-nan. Vinen bør serveres ved 16-18 grader og er allerede, som en ung vin en god oplevelse, men vil være endnu bedre med et par år på bagen. Den er en fremragende ledsager til vildt, gryderet, svampe og stærke oste.

Cotes du Ventoux

Vinen fremtræder i en flot lyserød farve. Drue-sammensætningen mellem Grenache, som hoveddruen og Syrah- og Carignan-druerne giver en interessant udtryksfuld vin, som er fuld af karakter. En behagelig vin, som er let at drikke og kan drikkes til de fleste måltider, men anbefales specielt til grillretter.

Syrah

Denne syrah fremtræder med en dyb rød farve, som er kendetegnende for vine på denne drue. Duften er intens med aroma efter sorte bær og lakrids. Vinen har en dejlig balance mellem det friske og frugterne, som giver den en vin med karakter. Vinen er forholdsvis ung, fra 2016, men udvikler sig yderligere i flasken over de næste fem år. En rigtig dejlig vin til prisen. Bør serveres ved maksimalt 18 grader. En glimrende ledsager til såvel hvidt som mørkere kødretter.

Om vingården

Vingården Domaine Juliette Avril Estate er en familieejet vingård, som har tilhørt familien igennem flere generationer. I 1988 overtog Marie Lucile Brun ledelsen af vingården efter moderen Juliette Avril. 

Siden år 2000 har Marie Lucile Bruns søn Stephan Brun varetaget de kommercielle og administrative ledelsesopgaver. Familiens rødder indenfor vinproduktionen går flere århundreder tilbage, hvor familien har været med i udviklingen af Châteauneuf du Pape vinproduktionen. 

Vil du vide mere om vores sortiment?

Scandinavian Wine & Chocolate

Tømrervej 10, 6710 Esbjerg

+45 21 33 66 77

kaj@scandinavianwinechocolate.dk