MORTITX

Mortitx  Blanc

Vinen fremstår i en sart, lækker og elegant farve. Duften er meget intens af eksotiske frugter som, passionsfrugter, citrus og pærer. Mineralerne i jordbunden er medvirkende til at give vinen, dens dejlige rene smag. Vinen er produceret, som en blanding af en følgende druer: Malvasia (88%), Riesling (7%), Chardonnay (4%) samt Moscatel (1%). Den serveres afkølet ved 10 grader - enten som en aperitif eller som ledsager til fiskeretter eller skaldyr.

Mortitx Rosat

Denne flotte rosévin er produceret, som en blanding af en masse druer: Merlot, Moscatrell, Cabernet Sauvignon, Syrah og Ull de Llebre. For at opnå den friske og frugtrige smag høstes druerne op til en måned før end druerne normalt vil gøre, såfremt de skulle bruges i rødvinene. Druerne bliver presset med det samme, så man får den flotte pink farve. Gæringen sker langsomt og kontrolleret i ståltanke. Duften er frugtrig og frisk med aroma af jordbær, kirsebær og mint. Smagen er afbalanceret og frisk.

Mortitx Negre

Denne flotte rødvin er produceret, som en blanding af en masse druer: Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Ull de Llebre og Monastrell. Druerne bliver høstet og gæret separat. Vinens aroma er en vigtig bestanddel i denne vin, som giver en dejlig behagelig smagsople-velse. Vinen er filtreret inden gæringen i ståltanke. Vinen fremtræder med sorte og røde bær og krydderier og med en god balance i munden.

Mortitx L`U Negre

Denne fremragende rødvin er produceret, som en blanding af druerne Syrah, Cabernet Sauvignon og Merlot. For at lave denne topvin har vingården valgt druerne fra de bedste vinstokke. Alle druerne er høstet i hånden og gæret separat. Når gæringen er afsluttet lagres vinen i de bedste egefade i 15 måneder. Vinen har en intens lilla farve og duften har hints efter kaffe, marmelade og bær. Smagen er intensiv med en lang blid eftersmag. Vi aner duften af frugt og blomster. Dette er kraftfuld vin, som er perfekt til rødt kød og kraftige vine.

Mortitx Rodal Pla

Denne dejlige vin er fremstillet på druerne Syrah, Cabernet, Merlot og Tempranillo. Druernes sammensætning giver en intens flot dyb rød farve. Duften har en intens aroma af kirsebær og blåbær tillagt krydderier og tobak. Smagen er rund og velafbalanceret med en krydret vedvarende afslutning. En glimrende ledsager til alle former for kød, men mest ideel til rødt kød samt oste.

Dulce de Gel

Dette er en af de eneste Eis-wein, som produceres på Mallorca. En rigtig flot strå-gul farve kendetegner denne vin sammen med en aroma af søde frugter og krydderier. Denne aroma kendertegner også smagen, som er en fryd for folk, som vil forkæles. Vinbonden giver vinen frost ved kortvarigt ophold i et frostrum, hvorefter druerne presses. Herefter lagres vinen på franske egefade et år inden den kommer flasken. Vinen er produceret, som en blanding af Riesling (50%) og Moscatel (50%). Den serveres afkølet ved 8 grader - enten som en aperitif eller som ledsager til en dessert eller foie-gras.

Om vingården

Vinen fremtræder med rød-violette farver med blålige skær. En dejlig gennemtrækkende duft af frugter og krydderier giver sammen med afbalanceret og kompleks smagsoplevelse en fuldendt oplevelse af en vin på Syrah-druen, når den er bedst. En vin med potentiale til at have liggende i op til 8 år. Vinen har været lagret på egefade i 12 måneder. En glimrende vin til de lidt tungere kødretter.

Vil du vide mere om vores sortiment?

Scandinavian Wine & Chocolate

Tømrervej 10, 6710 Esbjerg

+45 21 33 66 77

kaj@scandinavianwinechocolate.dk