GRILLO IOLE

Sauvignon

En flot hvidvin som fremtræder i en strågul tenderende til en gylden farve. En intens aroma af tomat, peber, salvie, nyslået græs, brændeælde samt tropiske frugter kendetegner denne vin. Smagen er dejlig frisk og giver dig lyst til et glas mere. Vinen er ideel til mange lejligheder. Prøv til forskellige fiskeretter, skaldyr, sushi, hvidt kød, både fjerkræ og kalvekød, ja selv til pastaretter og tapas får du en dejlig oplevelse med denne vin. Vinen har modtaget Guld i 2021 ved Concours Mondial du Sauvignon samt bl.a. modtaget 5 ud 5 stjerner i Vinavisen.

Duedonne

Vinen fremtræder med en lys rubinrøde farve med god intensitet, intens aroma med markante krydrede noter af sort peber arvet fra Schioppettino druen, understøttet af en solid base af elegante røde Lamole-frugter fra Sangiovese druen og lyse egnoter. Eftersmagen har en medium struktur, som er harmonisk, af god friskhed med afbalancerede tanniner, behagelige noter af duftende røde frugter og krydderier. Dens struktur understøtter behagelig retter som blandet kødspyd, vildt, braiseret og ristet kød. En ekstraordinær vin fra to forskellige vingårde fra henholdsvis Toscana og Fiuli. 

Om vingården

Vingården blev i starten af 1970-erne startet af Sergio, som købte en hektar jord med vin. Siden har familien nu med datteren Anna i spidsen udvidet til i alt 9 hektar. Vinmarkerne er beliggende på skråninger, så vinstokkene får en masse en sol, som giver vine med markante aromaer og friske smage. 

Vingården bruger hovedsagligt lokale druer som Friulano, Refesco og Schioppettino, men har dog med tiden også dyrket internationale druer som Sauvignon, Merlot og Cabernet Franc, for at stå stærkere på eksportmarkederne.

Vil du vide mere om vores sortiment?

Scandinavian Wine & Chocolate

Tømrervej 10, 6710 Esbjerg

+45 21 33 66 77

kaj@scandinavianwinechocolate.dk