BODEGAS VINOSALEX

Alex Sensacion Blanco

Vinen fremtræder flot med sin flotte halm-gule farve. Aromaen er meget frisk, frugtrig og intens med hints af pærer, æbler, bananer, ananas og citrus. Smagen er frisk og vedvarende med en god balance mellem det syrlige og søde. Vinen er produceret på druen Viura, som nok er bedre kendt som Macabeo. Den er velegnet til fjerkræ, fisk og skaldyr, men kan også fint drikke alene.

Alex Rosado Garnacha

Vinens flotte lyse pink/hindbær farve afspejler vinens ungdom. Aromaen er frisk og intens af såvel blomster og frugter som kirsebær og jordbær. Smagen er frisk og afbalnceret med en dejlig finish af frugterne. Vinen er produceret på Garnacha-druen, hvilket giver denne friskhed i smagen. Vinen er velegnet som aperitif, til fisk og fjerkræ.

Rosado Merlot

Denne dejlige økologiske rosevin fremtræder i en lys hindbær rosé farve. En frugtrig aroma af jordbær marmelade og figner. En dejlig sød smag som fremhæver de forskellige frugter og ender med en dejlig lang og frisk finish. En perfekt vin til den varme sommerdag, som kan drikkes uden ledsagelse af mad, men den er også yderst velegnet til de skaldyr og fjerkræ. Vinen er produceret på 100 % Merlot.

Alex Sensacion Red

Som det er normalt for vine på Tempranillo druen, fremtræder denne vin med violette/krisebær farver. Aromaen er rig på nuancer af røde og sort bær (jordbær, hindbær og skovbær). Smagen er kompleks og velstruktureret med en velsmagende og rund finish. Vinen er velegnet til hyggemad som tapas og pizza.

Tempranillo Reserva

Den flotte rubinrøde vin er produceret på vingårdens bedste Tempranillo-druer. Vinen er kendetegnet ved sin komplekse aroma af modne frugter med hints balsamico. Smagen er velstrukturet og silkeblød opnået under aldring i 12 måneder i egefade samt yderligere 24 måneder i flasken inden den frigives. En perfekt vin til grill-retter og de røde bøffer.

Crianza

Den flotte kirsebær-røde vin, har en elegant og intens aroma af modne frugter, balsamico og lakrids. Smagen er harmonisk og kompleks. Vinen har lagret i amerikanske egefade i næsten 12 måneder.Vinen er produceret på de tre druer Tempranillo - 70%, Merlot - 20%, samt Graziano - 10%. En dejlig vin til tapas, oste samt ikke for kraftige kødretter.

Tinto Merlot

Denne dejlige økologiske rødvin fremtræder i en intens moden kirsebærfarve med violette toner. Duften er meget intens og kompleks, hvor du møder såvel røde som mørke frugter. Smagen er på engang utrolig blød og fyldig. Absolut en af de bedste økologiske vine, som jeg har smagt. På grund af dens blødhed samt fylde er dette en vin, som du kan sammensætte med næsten al mad. Du vil i alle tilfælde få en dejlig oplevelse af vinen. Vinen er produceret på 100 % Merlot.

Om vingården

Vingården er beliggende på jorde, hvor romerne for over to tusinde år siden plantede vinstokke. Bodegas Vinosalex ligger på græsen mellem Navarra-regionen og Rioja-regionen tæt ved floden Ebro. 

Vingården lever efter mottoet "Det er i sine druer, at hemmeligheden bag en stor vin er gemt". I hver drue er essensen af såvel aroma som smag den afgørende faktor for at få kvalitetsvin. Når du som i dette tilfælde samtidig er begunstiget af gode jordforhold samt et solrigt klima, får du hos denne vingård virkelig værdi for pengene.

Vil du vide mere om vores sortiment?

Scandinavian Wine & Chocolate

Tømrervej 10, 6710 Esbjerg

+45 21 33 66 77

kaj@scandinavianwinechocolate.dk