REGIS JOUAN

Sancerre Blanc

En stilfuld og sofistikeret hvidvin på Sauvignon Blanc-druen med alle de citrus- og stjernefrugtnoter samt en himmelsk hints blomster giver dig stor lyst til at smage denne fremragende vin, hvor smagen er frisk og sprød med en rette syre fra noterne af grape og citrus. Dette er en glimrende ledsager til fisk, skaldyr og hvidt kød.

Sancerre Rosé

Denne smukke vin fremtræder i koralrøde farver. Duften er domineret af modne frugter som jordbær og ferskner, hvilket giver vinen en dejlig friskhed. Friskheden finder du igen i smagen med en vedholdende afslutning. Dette er en flatterende rosé-vin, som giver dig lyst til et glas mere. Rosévinen skal serveres afkølet og er ideel til salater, grillet kød og asiatiske retter.

Om vingården

Domaine Regis Jouan er beliggende I Loire-regionen i Frankrig, hvor du finder et kontinentalt klima. Dette, sammenholdt med de ler- og kalkholdige jorde giver næringsstoffer, som er meget specielle og enestående. Dette giver en helt speciel sprød og fokuseret Sauvignon Blanc, som er enestående for Sancerre vinene, der kun fremstilles i det nordøstlige hjørne af Loire-regionen.

Vil du vide mere om vores sortiment?

Scandinavian Wine & Chocolate

Tømrervej 10, 6710 Esbjerg

+45 21 33 66 77

kaj@scandinavianwinechocolate.dk