PALACIO DE VILLACHICA

Arbocala Tinta de Toro

Denne flotte økologiske rødvin fremtræder i en flot rød farve. Duften er præget af modne røde frugter som jordbær og kirsebær samt blomster og med hints af vanilje, kaffe og kokos, som stammer fra de 10 måneders lagring i franske og amerikanske egefade. Denne lagring giver en balanceret sødme som er fint struktureret med frugten. Afslutningen er både lang og silkeblød, som giver dig lyst til et glas mere. Vinen, som er lavet på 100 % Tinta de Toro (Tempranillo) druen, er overraskende smagsfuld men samtidig forholdsvis let af en vin fra Toro. Det mest overraskende er dog prisen, som er meget lav for en fra Toro. En vin som du kan drikke til lettere kødretter og som du fint kan nyde efter måltidet. Da vinen samtidig er smagsfuld går den faktisk også til de lidt tungere kødretter samt stærke oste.

Toro Crianza

Denne smukke vin fremtræder i en kirsebærrøde farve. Duften har aroma af modne sorte frugter som blommer og brombær med hint af vanilje. De minimum 12 måneders lagring i franske og amerikanske egefade giver ikke kun vinen dens aroma, men danner også grundlag for en lang og blid smag, som er medium bodied og lang. Smagen balancerer fantastisk mellem det frugtrige og ege-noterne med bløde tanniner. En kompleks vin som udvikler sig positivt over tiden. Vinen, som er produceret 100 % på Tinta de Toro (Tempranillo) druen, er et perfekt match til de lidt kraftige kødretter og oste.

Ribera del Duero Crianza

Denne smukke vin fremtræder i en dyb rubinrød farve. Duften er intens og kompleks med modne røde frugter, brombær, violer, balanceret med noter af eg og balsamico. En full-bodied rødvin med strejf af sødme på ganen, intense bløde tanniner, noter af karamel, kanel og krydderier som timian og rosemarin. En silkeblød lang afslutning. Vinen, som er lavet på 100 % Tempranillo druen, har lagret i minimum 12 på en kombination af franske og amerikanske egefad. Dette er en vin med stort potentiale. En vin til de lidt tunge og kraftige kødretter samt stærke oste.

Rioja Crianza

Denne smukke vin fremtræder i intens rubinrød farve. Duften har noter af røde frugter, hvilket er typisk for vine på Tempranillo druen. Herudover finder du aromaer som vanilje, kaffe og tobak som følge af lagringen i amerikanske og franske egefade i minimum 12 måneder. Smagen er kraftfuld og harmonisk med en lang krydret afslutning. Som det bør være med en rødvin fra Rioja, er hoveddruen Tempranillo (90%) tilsat 5% af både Mazuelo og Garnacha. En fremragende vin til de lidt kraftigere kødretter og oste, som er helt unik til prisen. 

Dehesa de Don Diego

Denne fremragende rødvin er produceret 100% på Tempranillo druen. Efter fermentering lagres vinen i franske egetønder i 12 måneder. Vinen fremtræder i en intens dyb rubin-lilla farve. Duften domineres af modne sorte bær, ribs, brombær sammen med noter af eg, vanilje, chokolade og muskatnød. En dejlig intens og lang smagsafslutning giver en fantastisk oplevelse.

Vinen har vundet GULD hos Decanter med hele 95 point i 2023.

Dehesa San Andrés

Denne fremragende rødvin er produceret 100% på Tinta de Toro (Tempranillo) druen fra vinstokke som er over 50 år gamle. Dermed får du en meget koncentreret druesaft. Efter fermentering lagres vinen i franske egetønder i 12 måneder. Vinen fremtræder i en intens dyb rubin farve. Duften domineres af røde og sorte bærsom kirsebær, ribs og brombær sammen med noter af eg, vanilje, chokolade og kakao. I smagen får du en masse af fylde, hvor du smager kakao og egen fra lagringen. En kompleks, blød og elegant vin.

Vinen har vundet SØLV hos Decanter med hele 90 point i 2023.

Om vingården

I år 1800 byggede familien Villachica en majestætisk bygning i Toro Palacio de Villachica. I dag er denne bygning samt markerne omkring den omdrejningspunkt for den lidenskabelig drøm om vingårde i de tre mest berømte vinregioner i det spanske: Toro, Ribera del Duero og Rioja. 

Palacio de Villachica er i dag winemaking med højeste standarder og tekniske kvaliteter. Hele fundamentet bygger på ledelsens forpligtelser overfor medarbejderne og disses forpligtelse over for miljøet, som vi lever i og af.  

Vil du vide mere om vores sortiment?

Scandinavian Wine & Chocolate

Tømrervej 10, 6710 Esbjerg

+45 21 33 66 77

kaj@scandinavianwinechocolate.dk