PERE SEDA

Blanc Novell

Vinen fremtræder i en flot nærmest krystalklar halm-gul farve med grønne nuancer. Duften er meget intens med noter af citrusfrugter med hints af blomster. Smagen er let og tør med en dejlig lang friskhed i afslutningen, som inviterer dig til at tage et nip. Vinen er produceret på tre druer: Macabeo, Premsal og Chardonnay. En dejlig vin, som kan drikkes som en aperitif, men den er også velegnet til fisk, skaldyr og hvidt kød.

Rosat Novell

Vinen fremtræder i en flot hindbær farve med nuancer af kirsebær. Duften er ren og let, men samtidig intens og frisk, hvor du har en dejlig oplevelse af jordbær og hindbær. Smagen er frisk og meget frugtrig med en afslutning, som gør at du får lyst til endnu et glas. Vinen er produceret på fire druer: Callet, Temprnillo, Merlot og Manto Negro. En dejlig rosé-vin, som kan drikkes som en aperitif en varm sommerdag, men den er også velegnet til fiske, skaldyr og hvidt kød.

Negre Novell

Vinen fremtræder i en flot dyb kirsebær rød farve. Duften er domineres af modne frugter med hints jordens mineraler. Smagen er velafbalanceret og frugtrig med en frisk og dejlig lang eftersmag.Vinen er produceret på fire druer: Merlot, Callet, Tempranillo samt Cabernet Sauvignon. En vin som kan serveres til de fleste kødretter, men kan også nydes uden ledsagelse af mad. Bør serveres ved maksimalt 18 grader.

Crianza

Vinen fremtræder i en flot klar rubin-rød farve. Duften er meget intens domineret af modne frugter med hints vanilje og trøfler. Smagen er velafbalanceret og præget af de mørke frugter tilsat hints af krydderier giver en dejlig lang elegant eftersmag, som giver dig lyst til endnu et glas. Vinen har lagret i minimum 6 måneder på amerikanske og franske egefade. Vinen er produceret på fire druer: Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah og Callet. Vinen kan anbefales til roastbeef, tapas og mellemstærke oste. Bør serveres ved maksimalt 18 grader.

Om vingården

Grundlæggeren Pere Seda begyndte at dyrke vin for mere end 100 år siden. Familien har siden dette tidspunkt videreført vingården, som er skabt på lidenskab til faget kombineret med de mest avancerede produktionssystemer. 

Vinmagerne tager udgangspunkt i de muligheder, som den righoldige undergrund med dens mineraler samt middelhavsklimaet giver i selve produktionen af vinene. Kvaliteten af vinene er underbygget af adskillige awards i såvel spanske som internationale præmier.

Vil du vide mere om vores sortiment?

Scandinavian Wine & Chocolate

Tømrervej 10, 6710 Esbjerg

+45 21 33 66 77

kaj@scandinavianwinechocolate.dk