MURUVE

Crianza

Denne flotte vin fremtræder i en strålende rubinød farve. Duften er på en gang kompleks og elegant med kombinationer af masser friske frugter og nuancer af ung eg fra både amerikanske og franske egetønder. Smagen har en livlig og kompleks karakter med en meget rund og lang afslutning. Da vi havde vinen til provesmagning var en af kommentarerne "Det er den bedste vin, som jeg har smagt i et år". Det siger jo meget. Efter de 12-13 måneders lagring i egetønder lagrer vinen yderligere 12 måneder i flasken inden den udbydes til salg.

Roble

Denne flotte vin fremtræder i rubinrød farve med violette nuancer. Duften er frisk og frugtagtig med nuancer af ung eg fra både amerikanske og franske egetønder. I smagen finder du igen både frugterne og egen, som fungerer rigtig godt sammen og giver en dejlig blød rødvin. Efter de 4-6 måneders lagring i egetønder lagrer vinen yderligere 6 måneder i flasken inden den udbydes til salg. Vinen, som er produceret 100 % på Tinta of Toro druen, er et perfekt match til de lidt kødretter, vildt og oste.  

Reserva

Denne flotte vin fremtræder i en intens kirsebærrød farve. Duften er præget af de 17 måneder i både amerikanske og franske egefade, hvor du også fornemmer røg og aske. Smagen er afbalanceret og rund, som sidder i ganen på en kompleks og elegant måde. Efter de 17 måneders lagring i egetønder lagrer vinen yderligere 12 måneder i flasken inden den udbydes til salg. Vinen, som er produceret 100% på Tinta of Toro druen, er et perfekt match til de lidt tungere kødretter, stege, vildt og modne oste.  

Om vingården

Bodegas Frutos Villar er en familieejet vingård, som har eksisteret siden 1920. Det er nu 4. generation, som står for driften af denne vingård, som er beliggende i regionen Toro i det nordvestlige del af Spanien tæt på den portugisiske grænse langs Douro-floden. 

Som vi ser i den mere kendte region Ribera del Duero, produceres der topvine på vingårdene langs Douro-floden. Vinene bliver produceret af den lokale udgave af Tempranillo - her kendt som Tinta of Toro. Vinene er kendt for at være smagsfulde men også bløde i afslutningen.

Vil du vide mere om vores sortiment?

Scandinavian Wine & Chocolate

Tømrervej 10, 6710 Esbjerg

+45 21 33 66 77

kaj@scandinavianwinechocolate.dk