FINCA EL REFUGIO

Legado Verdejo

Vinen fremstår med klar og lys gullig farve med grønlige skær. En intens duft af tropiske frugter og fine blomster tilsat duften af timian. Smagen er overraskende frisk med en syrlig nuance, der giver en lang eftersmag. Denne hvidvin er velegnet til fisk og skaldyr, men kan også nydes alene en varm sommerdag.

Legado Syrah Rosé

Vinen fremstår med en markant pink farve med en skarp lilla tone. En kraftfuld duft af hindbær og jordbær, der minder om slik. Vinen fylder munden med en smagsbombe af frugter, som gør at vinen er velegnet til en varm sommerdag enten alene eller til skaldyr eller fjerkræ.

Legado Cabernet Sauvignon/Merlot

Denne vin fremstår med en dyb og intens rød kirsebærfarve, reflekterende med rubin og violette skær. Vinen er lagret i 14 måneder på franske egefade. Duften er kraftfuld - i starten med frugtrige toner afløsende af krydderi dufte. Smagen er kraftig, men samtidig med en blid finish, hvilket gør denne rødvin til en glimrende smagsoplevelse.

Legado Petit Verdot

Vinen er lagret i 15 måneder på franske egefade og fremstår i en kraftig dybrød kirsebærfarve.Duften har et hint af tranebær, kirsebær og moden fersken blandet med et strejf af friske mineraler. Smagen er elegant og bred med stor vægt på frugterne med en kraftfuld afslutning.

Legado Tempranillo

Vinen fremstår med dyb rød kirsebærfarve med blålige og violette toner. En dejlig aroma domineret af blåbær og brombær med hint af lakrids og balsamico. Smagen er ganske raffineret med struktureret og afbalanceret friskhed. Finishen er kødfuldt og vedvarende, og er lagret i 3 måneder på franske egefade. Den er velegnet til mellem- og kraftige kødretter.

Legado Syrah

Vinen fremstår med en intens rubinrød kirsebærfarve. Den komplekse aroma røde frugter og krydderier sammen med hints fra ege-lagringen giver vinen en ekstra dimension. Smagen er vedvarende med en dejlig fornemmelse af vinens frugter. Den er velegnet til mellem- og kraftige kødretter samt godt lagrede oste.

Om vingården

Vingården Finca El Refugio er beliggende i Castilla La-Mancha regionen i det centrale Spanien i nærheden af Ciudad Real. Vingården, som er familieejet, har opnået vin-klassifikationerne "La Mancha" og "Tierra de Castilla Vine". 

Filosofien bag vingårdens er baseret på tilfredshed med veludført arbejde, kombineret med Spaniens og Europas traditioner for vinproduktion for at sikre vine af meget høj kvalitet. 

Vingården er begunstiget af ideelle klimatiske forhold, med lange og hårde vintre og varme somre, kombineret med lavt kalkholdig ler-jord, hvilket giver en perfekt udnyttelse af druerne.

Vil du vide mere om vores sortiment?

Scandinavian Wine & Chocolate

Tømrervej 10, 6710 Esbjerg

+45 21 33 66 77

kaj@scandinavianwinechocolate.dk