CHÂTEAU VALMONT

L'Aventuree

Château Valmont L´Aventure er den repræsentative Cuvée fra Corbiéres, hvor frugter som solbær og brombær er fremtrædende med en dejlig friskhed og silkebløde tanniner i en dejlig lang finish. I glasset finder du en intenst rød farve med lilla nuancer. Som følge af den silkebløde finish er denne vin perfekt til kalvekød, men kan også nydes uden mad, såfremt vinen serveres ved 15-18 grader.

Rosé

Denne flotte rosé-vin er produceret på de tre franske druer Grenache, Syrah og Mourvedre. Duften er domineret af frugter og blomster, mens du i smagen får en frisk og velsmagende vin fyldt med mineraler samt en dejlig og velafbalanceret afslutning. En perfekt rosévin som aperitif eller til sommeraftenerne til grillretter.

Om vingården

Vinregionen Corbiéres er en del af det kendte syd-franske vin-område Lanquedoc, som tidligere var kendt for at producere vne på udelukkende Carignan. Disse vine var tidligere såkaldte konsum-vine, som ikke var kendt for deres høje kvalitet. Da efterspørgslen på større kvalitet blev mere vedvarende, bestemte vinbønderne sig til at kombinere denne drue med andre druer som Syrah, Mourvédre og Grenache. 

I 2015 erhvervede den unge generation fra Ruhlmann-Schutz i Alsace sig vingården Château Valmont. Siden denne overtagelse er man påbegyndt en økologisk produktion, som omfatter 28 hektar, hvoraf de 10 er med nyplantede vinstokke. I dag producerer man en rosé-vin og to forskellige rødvine.

Vil du vide mere om vores sortiment?

Scandinavian Wine & Chocolate

Tømrervej 10, 6710 Esbjerg

+45 21 33 66 77

kaj@scandinavianwinechocolate.dk