SON PUIG

Blanc d'Estiu

Denne smukke vin fremtræder i en skinnende gul-grøn farve. Du får en dejlig aroma af citrus og lyse frugter, hvilket går igen i smagen, hvor du får svært ved at abstrahere fra middelhavet, sommer og dejlig hvidvin. Vinen er produceret på fem forskellige druer med Chardonnay, Prensal Blanc og Sauvignon Blanc som de dominerende. Vinen er perfekt ledsager til fisk, salat, pasta eller som en apetizer.

Estiu

Dette er en frugtrig sommer rødvin, som fremtræder i en flot rød farve. En dejlig duft af eng, røde frugter og blomster med hints af kirsebær dominerer vinen. Smagen er dejlig og fisk i munden, hvor det er frugterne som er fremtrædende. Vinen er dog også lagret i små amerikanske og franske egetønder i tre måneder. En dejlig vin som ledsager til ris- og pastaretter, fondue og raclette. Vinen anbefales serveret forholdsvis afkølet ved ca. 14 grader. 

Crianza

Vinen fremtræder i en skinnende kirsebærrød farve. En dejlig duft af friske røde og sorte bær, nødder og krydderier kendetegner denne vin. Vinen er meget smagsfuld, frisk og frugtrig. Denne alsidige vin er en perfekt ledsager til de fleste kødretter, gryderetter og risretter. Vinen anbefales serveret ved ca. 18 grader. Vinen har lagret i 10 måneder på amerikanske og franske egetønder. 

Gran

Vinen fremtræder i en mørk rød farve med tydelige gardiner. På duften er de røde og mørke bær dominerende med hints af tobak og krydderier. Vinen er full-bodied og efterlader en fløjsagtig følelse i munden. Denne alsidige vin er en perfekt ledsager til de kraftige kødretter og gryderetter. Vinen anbefales serveret ved ca. 18 grader. Vinen har lagret i amerikanske og franske egefade i 24 måneder.

Om vingården

Bodegas Son Puig er en familie drevet vingård, som producerer top-kvalitets vine Puigpuynent på Mallorca. Vingården er beliggende i en lille dal, hvilket giver større fugtighed og mindre varme end på resten ø-en. Der anvendes udelukkende egne druer, som høstes i hånden med de samme ansatte år efter år. 

Kaj har selv besøgt vingården, hvor hele familien er en del af hverdagen. Selv sønnen på fem år kunne uden problemer vise rundt og fortælle om de forskellige processer i vinfremstillingen. 

Vil du vide mere om vores sortiment?

Scandinavian Wine & Chocolate

Tømrervej 10, 6710 Esbjerg

+45 21 33 66 77

kaj@scandinavianwinechocolate.dk