CIGNO MORO

Otto Cento Minutolo

Vinen fremtræder i en smuk lys farve med intense aroma-er af blomster, tropiske frugter samt milde citrus-frugter. Smagen er saftig og blød med et strejf af det syrlige og krydderier. Afslutning af smagen finder du såvel honning som vanilje. For at opnå den rette smagsoplevelse bør vinen serveres ved ca. 12 grader. Vinen er produceret 100 % på Minutolo-druen og er en ideel ledsager til fiskeretter og fjerkræ. Vinen er endvidere en god oplevelse som aperitif.

Otto Cento Negroamaro

Vinen fremtræder med en smuk rubinrød farve samt en aroma af de friskeste skovbær. Smagen afrundes fuldt ud, hvor man bevarer frugtens struktur og sødme, uden at du mister friskheden og dybden. Vinen er en glimrende ledsager til fjerkræ og de ikke alt for tunge kødretter.

Otto Cento Primitivo

Vinen fremtræder i en flot meget mørk kirsebær farve. Duften er meget intens med aroma af de mørke frugter, vanilje og chokolade. I smagen møder vi igen de mørke frugter, men også krydderier, kaffe og den bløde egesmag fra lagringen. En dejlig lang afslutning, hvor frugtsmagen virkelig er vedvarende. Vinene er en glimrende ledsager til oste, tapas samt langt de fleste kødretter. Druerne er alle håndplukkede, hvilket giver sikkerhed for den gode kvalitet.

Primitivo di Maduria

En intens rubinrød farve manifesterer kompleksiteten af denne vin, der eksploderer i mangfoldige aromaer lige fra brombær til de fineste mineraler. En imponerende smag som forener varmen og dynamikken i en dejlig vedvarende afslutning. Vinen er produceret på 100 % Primitivo druer, som er håndplukkede, hvorved man sikrer, at der kun bruges de bedste druer. Vinen er lagret på franske ege-fade, hvilket er med til at give den duften og smagen af mineralerne. En glimrende ledsager til braiseret kød samt lidt kraftige kødretter.  

Om vingården

Vingården CignoMoro er beliggende i Apuglias historiske Primitivo DOC-område. Med den rige kulturarv har familien videreført de traditionelle vinfremstillingsmetoder, men samtidig tilført en glamourøs og trendy stil i vinene. 

Vinene er præget af det varme og solrige klima, hvilket er medvirkende til at give vinene den intense og frugtrige smage.

Vil du vide mere om vores sortiment?

Scandinavian Wine & Chocolate

Tømrervej 10, 6710 Esbjerg

+45 21 33 66 77

kaj@scandinavianwinechocolate.dk