DOMAINE DE LA BRETONNIERE

Muscadet Sévre & Maine

Denne Muscadet fremstår i en limegrøn farve med lyse nuancer. Duften er domineret af grønne æbler og blomster med hints af stenfrugter. I smagen finder du en del mineraler, hvor syren er dejlig afbalanceret og giver en cremet struktur i afslutningen. En glimrende aperitif samt en ideel ledsager til østers, muslinger, skaldyr og fed fisk. 

Chardonnay IGP

Denne flotte vin har en dejlig frisk og frugtrig aroma, som går igen i smagen. Vinen er en ung vin fra vinstokke, som ikke er ældre end 10 år. Vinen topper mellem 3 og 5 år. Drik vinen som en aperitif eller til lette anretninger, salater og kalvekød.

Sauvignon Blanc IGP

Vingården starter deres beskrivelse af denne vin med, at "denne vin kan overraske forbrugeren med dens kvalitet". Det kan ikke siges mere præcist. Vi smager mange vine - og engang imellem får vi denne WAUV følelse, når vi bare smager noget, som langt overstiger vores forventninger. Dette skete her med denne Sauvignon Blanc, som bare er fantastisk god med dens aroma dejlige aromaer og lange udtryksfulde smag. En glimrende vin både som aperitif og til fiskeretter som laks og skaldyr.

Om vingården

Domaine de la Bretonniére er beliggende i Le Landreau i Loire-regionen. Vingården er familievirksomhed, som brødrene Patrice og Pierre-Yves Charpentier overtog i 1989. 

Med i alt 36 hektar producerer vingården ca. 100.000 flasker hvidvin om året. Vinene produceres på henholdsvis Sauvignon Blanc, Chardonnay og Melon de Bourgogne druerne, hvor den sidste er til deres Muscadet hvine. Vi har i første omgang valgt at importere tre af deres vine, hvor du virkelig får value for money.

Vil du vide mere om vores sortiment?

Scandinavian Wine & Chocolate

Tømrervej 10, 6710 Esbjerg

+45 21 33 66 77

kaj@scandinavianwinechocolate.dk