SON PRIM

Blanc de Merlot

Denne hvidvin er utrolig flot med dens meget lyse farve. Duften er meget frugtig med hint efter melon, fersken og blommer. Smagen er på samme tid kraftfuld og afbalanceret med en dejlig finish. En utrolig dejlig hvidvin som kun produceres i små mængder. Den skal bare prøves, da den er af samme høje kvalitet, som Son Prim`s præmierede rødvine. Vinen er velegnet til såvel fisk, skaldyr og hvidt kød. Den kan også nemt drikkes alene.

Rossat

Denne rosévin fremtræder med en palé af kirsebær, samt rene og meget lyse farve. Duften er meget frugtig med hint efter jordbær og kirsebær. Smagen er på samme tid frugtrig og syrlig, men dog afbalanceret med en dejlig lang finish. En dejlig frisk rosévin som kun produceres i små mængder. Prøv den på en varm sommerdag, hvor du vil forkæle dig selv og andre.

Merlot

Denne vin er lagret på egetønder. Merloten har en meget intens rubinrød farve med hints af en rødviolet nuance. En meget robust og afbalanceret vin med smag af vilde frugter samt krydderier, som levner plads til yderligere forbedring ved lagring de næste tre til fire år. Smagen af vilde frugter gør vinen velegnet til fjerkræ.

Syrah

Vinen er lagret på egetønder. Vinen fremtræder med en mørk farve med violet nuance. Aroma som fremhæver mørke frugter med antydning af vanilje, chokolade og læder giver den gode smagsoplevelse, som levner plads til yderligere forbedring ved lagring de næste tre til fire år. Vinen er velegnet til rødt kød, pastaretter og stærke oste. Alkoholprocent 14%.

Cup

Vinen er lagret i 16 måneder på ege-tønder og har en meget intens rød farve. Den er velafbalanceret og meget smagsfuld af røde frugter med gode balsamiske toner af kanel og vanilje. Vinen har en god struktur, som levner plads til yderligere forbedring ved lagring de kommende år. Denne vin er en nyhed fra Son Prim og adskiller sig fra de andre vine fra vinhuset ved at være fremstillet på flere druer, nemlig Cabernet Sauvignon, Merlot samt den lokale drue Mantonegro Majorcan.

Cabernet

Vinen fremtræder med en klar skinnende rubinrød farve - velafbalanceret og meget smagsfuld af røde frugter, chokolade og kaffe med gode balsamiske toner, og er lagret på egetønder. Vinen har en god struktur, som levner plads til yderligere forbedring ved lagring de næste fem til seks år. Vinen er velegnet til såvel rødt som hvidt kød, pastaretter og ost. Alkoholprocent er 14%.

Son Prim Magnum

De fire Son Prim rødvine fås alle i Magnum udgave indeholdende 1,5 liter. Så er der rigeligt med vin til alle.

Om vingården

Son Prim startede i familiehuset i Sencelles beliggende midt på ferieøen Mallorca, i en lille kælder, hvor der år efter år blev produceret vin til husholdningen samt til venner. Det er nu 20 år siden, at famillien besluttede sig for at udvide, og de seks hektar på vingården fra Inca til Sencelles blev plantet.

 Vingården producerer vine af højeste kvalitet og anvender udelukkende druer fra egne vinmarker. Hvert år produceres der mellem 50.000 og 70.000 vine.

Vil du vide mere om vores sortiment?

Scandinavian Wine & Chocolate

Tømrervej 10, 6710 Esbjerg

+45 21 33 66 77

kaj@scandinavianwinechocolate.dk