DOM CAUDRON

Cornalyne Le Meunier

Denne Cornalyne præsenterer en ny side af Meunier. 50% af druerne lagres på egefade, som er ristet af Aquaflex for at bibringe egenoter til den delikate frugtagtige druesort. Vinen omrøres jævnligt i hele ældningsperioden for at vække egenoterne i såvel duft som smag. Den er forfriskende, delikat og på samme tid kompleks. 

Epicurienne

Denne pristigefulde Cuveé er produceret på Meunier druer fra vinstokke, som er mere end 50 år gamle. Dettegiver en champagne med en dejlig blødhed og en perfekt balance, hvilket gør at den kankombineres medstort velbehag til en lang række måltider af bl.a. kammuslinger, torsk, fjerkræ, fisk og skaldyr i øvrigt samtkalvekød. Prøv den til en lækker sushi.

Fascinante

Denne Cuveé er enestående, da den er produceret på 80% Meunier, 10% rødvin samt 10% Chardonnay. Chardonnayen lagres på egefade. Den traditionelle vinfremstilling med lagring i ca. 2 år giver denne champagne en dejlig aroma af bær. Dens finesse og kompleksitet gør dette til en gourmet rosé. En oplagt aperitif, der også er en glimrende ledsager til bl.a. laks, kammuslinger, parmaskinke samt desserter med jordbær og mynte.

Prediction

Denne Prédiction er produceret 100% på Meunier-druen efter den traditionelle metode og var DomCaudrons første champagne. Champagnen giver et glimrende udtryk for områdets mineraler og de unikkeoplevelser, der er i Meunierdruerne, hvor hints af honning og citrus er i centrum. Champagnen kan nydes når som helst med stortvelbehag, men er også en glimrende ledsager til specielt lakseretter

Sublimite

Vingårdens top champagne produceret på 50% Meunier og 50% Chardonnay, som lagres på egefade i 6 måneder, hvilket giver den runde og bløde smag, der er kendetegnet vine på Chardonnay druen. En unik og raffineret champagne som har lagret i 7 år. Fantastisk ledsager til laks, hummer, sushi, carpaccio, snegle, fisketallerken, gedeost m.m. Denne champagne leveres i en flot gaveæske

Om vingården

Vingården Dom Caudron blev startet op af en visionær præst, Aime Caudron, som i 1929 forenede de lokale vinbønder i landsbyen Passy-Grigny for at optimere vinproduktionen. Denne fælles lidenskab for produktion af champagne har siden hen udmøntet sig i glimrende vine, hvor Dom Caudron senest er blevet præmieret i stort set alle vinmagasiner samt ved internationale vinmesser som Concours Mondial de Bruxelles, DecanterWine Award m.fl.

Vil du vide mere om vores sortiment?

Scandinavian Wine & Chocolate

Tømrervej 10, 6710 Esbjerg

+45 21 33 66 77

kaj@scandinavianwinechocolate.dk