SPINYBACK

Sauvignon Blanc

Med aroma af mango, melon og modne citrusfrugter får du virkelig lyst til også at smage denne dejlige hvidvin. Smagen er frodig og afrundes med en koncentreret og saftig smag af frugterne. En fremragende vin, som kan drikkes alene, men også perfekt til alle fiskeretter og salater.

Pinot Noir

Som vine på pinot noir druen fremtræder vinen i en flot lyserød farve. Såvel duften som smagen er præget af kirsebær, blommer og hindbær. Vinen er silkeblød i munden med en saftig og sød krydret finish. Vinen er velegnet til rødt kød og vildtretter, men også til fjerkræ og fisk, såfremt den bliver serveret ved mellem 12-14 grader.

Om vingården

Waimea Estate Wines blev etableret i starten af 1990-erne af Trevor & Robyn Bolitho og senere udbygget med mange vinmarker, så man i dag har ca. 150 hektar. Siden 2010 er det sønnen Ben, der har haft det daglige ansvar i virksomheden. 

Vingården er beliggende lige uden for Nelson, helt mod nord på den sydlige ø i New Zealand. Med denne beliggenhed er man begunstiget af ca. 2.400 solskinstimer om året samtidig med, at de lidt kølige nætter giver dug på vinstokkene. Dermed sikrer man, at druerne bliver meget duftrige og smagsfulde. Som et billede på vingårdens kvalitet kan det nævnes, at man gennem årene har modtaget mere 100 guld-medaljer og over 20 trofæer ved nationale og internationale konkurrencer. 

Vi har hidtil importeret vine under branden "Takutai", men dette ændres nu til "Spinyback", som er mere kendt i udlandet. 

Vingården donorer et beløb for hver solgte flaske for at beskytte sårbare og unikke dyrearter.

Vil du vide mere om vores sortiment?

Scandinavian Wine & Chocolate

Tømrervej 10, 6710 Esbjerg

+45 21 33 66 77

kaj@scandinavianwinechocolate.dk