TRUCHARD

Chardonnay

Vinen fremtræder med blomstrende duft af grønne æbler, ananas og kaprifolie med et strejf af vanilje, muskatnød og egetræ. Smagen er fyldig og afbalanceret med friske nuancer af pære, citron og lime. Det fine syreindhold giver en sprød finish af citrus og krydderier. En dejlig hvidvin som er den perfekte ledsager til fisk og skaldyr. 

Cabernet Sauvignon

Vinen fremtræder med en utrolig flot dyb rød farve og en kompleks duft af blomme og kirsebær med et strejf af vanilje og cedertræ. En blomstrende smag af hindbær, ribs og blomme. En behagelig lang eftersmag af krydderier og røde frugter. En fremragende rødvin som er den perfekte ledsager til lette og medium kraftige retter samt til de fleste oste.

Zinfandel

Vinen fremtræder med aromaer af kirsebær, tranebær samt en strejf af cedertræ og mynte. Smagen er domineret af modne blommer, vilde bær og sød vanilje. Runde tanniner og en fin surhedsgrad giver en dejlig lang finish af krydderier og røde frugter. En vin i topklasse med mange awards. 

Syrah

Vinen fremtræder med en meget flot dyb rød farve og en kompleks duft af boysenbær, brombær og blomme med et strejf af vanilje og hvid peber. Giver en blomstrende smag af blomme og sorte kirsebær. En overdådig lang eftersmag af krydderier og røde frugter. En fremragende rødvin som er den perfekte ledsager til medium kraftige og kraftige retter samt til de fleste stærke oste. 

Pinot Noir

Vinen fremtræder i rigt mål med aromaer af kirsebær, rabarber og jordbær med hints af citrusblomster. Smagen er rund og silkeblød med hints af blommer, tranebær og vanilje. En fin surhedsgrad og delikate tanniner giver en dejlig finish af krydderier og røde frugter. En vin i topklasse, der har vundet mange awards.

Om vingården

Truchard Estate Vineyards er en af de mest velrenommerede vingårde i Napa Valley i Californien. Vingården er bl.a. to gange kåret til "Estate Winery of the year" af Wine & Spirits. 

Vingården omfatter 270 hektar med meget forskellig artet jord: ler, skifer, sandsten, vulkansk klippe og aske. Dette sammenholdt med at vinene er håndplukkede samt anvendelse af den mest moderne teknologi giver nogle fantastiske vine, hvilket er dokumenteret ved adskillige awards. 

Vingården blev etableret i 1974 af Tony og Ja Ann Truchard. I starten solgte man druerne til andre vingårde, men siden 1989 har man selv produceret vine, hvor man i dag har hele 12 forskellige sorte.

Vil du vide mere om vores sortiment?

Scandinavian Wine & Chocolate

Tømrervej 10, 6710 Esbjerg

+45 21 33 66 77

kaj@scandinavianwinechocolate.dk