PAIVA

Solo i Cayetana

Vinen fremtræder i en ren lys citrongul farve med grønne nuancer. Duften er fuld af hvide og tropiske frugter med en aroma af citrus, som giver en dejlig friskhed. En intens og rund vin, som er velafbalanceret mellem friskheden og det syrlige. Druerne kommer fra vinstokke, som er mere end 40 år gamle, hvilket er medvirkende til den flotte afrunding i smagen. Vinen er anbefalet til fisk, hvidt kød og nye oste. Med dens friskhed, kan den også fint drikkes som en aperitif.

Solo i Graciano

Vinen fremtræder i en intens mørkerød farve. Duften er domineres af røde frugter tilsat balsamico og tørrede frugter. Smagen er livlig og frugtrig og dejlig velafbalanceret mellem friskheden og det syrlige. Druerne kommer fra vinstokke, som vokser i jord med stor kalkindhold samt placeret, så de får mange soltimer. Vinen er perfekt til rødt køb, vildt og paté. 

Cosecha

Denne dejlige vin er fremstillet på druerne Tempranillo, Merlot og Syrah. Druernes sammensætning giver en flot og intens kirsebærrød farve. Duften har en kraftig aroma af hindbær samt lakrids. Dette sammenholdt med søde tanniner og en tilpas syre giver en fantastisk livlig afslutning. Det er en glimrende ledsager til rødt kød, men også til svinekød og pateer.

Crianza

Vinen fremtræder i en kirsebærrød farve med violette nuancer, som er kendetegnet for vine på Tempranillo druen. Bouquet-en er fuld af frugter, nødder og chokolade med hints af mineraler og balsamico. Smagen er ligeledes frugtrig med en intens og elegant finish, hvor du også kan smage eg fra såvel franske, amerikanske og ungarnske egefade. Vinen lagre i ca. 10 måneder på disse egefade samt 6 måneder i flasken, inden den sælges. Vinen er ufiltreret, hvorfor det anbefales at åbne den en time inden serveringen. Vinen er en glimrende ledsager til rødt kød samt paté.

56 Barricas

Vinen fremtræder i en kirsebærrød farve med violette nuancer, som er kendetegnet for vine på Tempranillo druen. Bouqueten er fuld af frugter og nødder med hints af chokolade, mineraler og balsamico. Smagen er ligeledes frugtrig med en intens og elegant finish, hvor du også kan smage eg fra såvel nye franske som amerikanske egefade. Vinen lagre i ca. 12 måneder på disse egefade samt 12 måneder i flasken, inden den sælges. Vinen er ufiltreret, hvorfor det anbefales at åbne den en time inden serveringen. Vinen er en glimrende ledsager til rødt kød, stege samt paté. 

Brut Nature

Vinen fremtræder i en lysegul farve med fine bobler, som danner en enestående mousse og fine perler. Duften er præget af urter samt frugter som mandarin samt nuancer af kage. Smagen er rund og med en frisk eftersmag. Bruten er fremstillet efter champagne-metoden med en aldring i flasken på minimum 9 måneder. Der er ikke tilsat alkohol, da Bruten allerede har en elegant struktur. Vinen bør serveres ved 6-8 grader og er glimrende som apertif og de fleste forretter.

Om vingården

Extremadura vin-regionen er kendetegnet ved at være beliggende mellem to høje bjerge, som giver kombinationen af meget fugt samtidig med meget høje temperaturer om sommeren. Dette giver nogle fantastiske frugtrige vine, både hvad gælder hvidvine og rødvine. 

Bodegas Martinez Paiva er en familieejet virksomhed, som igennem 4 generationer har produceret vine af højeste kvalitet og været foregangsmænd i forhold til at anvendelse af ny teknologi i selve produktionen. 

Vinmarkerne er beliggende i lerjord med højt kalkindhold. Dette giver vinstokkenes rødder mulighed for at nå ned til fugten, hvilket er nødvendigt i dette område, hvor temperaturerne om sommeren ofte overstiger 40 grader. Sammenholdt med beliggenheden giver det mulighed for nogle meget smagsfulde og frugtrige vine, som er virkelige fantastiske til prisen.

Vil du vide mere om vores sortiment?

Scandinavian Wine & Chocolate

Tømrervej 10, 6710 Esbjerg

+45 21 33 66 77

kaj@scandinavianwinechocolate.dk