VINYA NATURA

Barranc de l'intern blanco

En fantastisk flot naturvin, som er produceret på druerne Macabeo og Chardonnay. En naturvin er typisk kendetegnet ved at det friskheden fra druerne som er dominerende. Ved denne vin får du også en dejlig tvist af aromaer af vanilje og eg som følge af lagring på egefad i tre måneder. En glimrende ledsager til fiskeretter, risretter og stærke oste.

Barranc de l'intern negre

Denne flotte naturvin fremtræder i en flot intens lilla-rød farve. Duften domineres af kanel og salvie samt hints af kirsebær og brombær. Smagen er dyb med en fløjs/silkeagtig afslutning, som giver dig en fremragende vin-oplevelse. Vinen, som er produceret på 100 % Merlot, som er lagret i 6 måneder på franske egefade. Vinen topper i 2021/2022, så det er nu, at du får den bedste oplevelse. Vinen bør serveres ved 16-18 grader og parres med stort set alle kødretter, gryde-retter, vildtretter, svampe og stærke oste. Vinen kan også nydes sammen med mørk chokolade.

Om vingården

Innovation og tradition går hånd i hånd i dette vinavlsprojekt, der er baseret på ren naturvin. Omkring 6 hektar beliggende i Les Useres ved Castellon med ler- og kalkholdige jorde er nøglen til vingårdens fremstilling af nogle virkelige gode natur-vine. 

Naturvine er kendetegnet ved, at der overhovedet ikke tilsættes tilsætningsstoffer. Ved for eksempel økologiske vine må du bruge op til 30 specifikke tilsætningsstoffer. Du får med andre ord her den rene vin, hvor den eneste mulighed for tilsætning er lagringen på egefade samt lidt svovl.

Vil du vide mere om vores sortiment?

Scandinavian Wine & Chocolate

Tømrervej 10, 6710 Esbjerg

+45 21 33 66 77

kaj@scandinavianwinechocolate.dk