WEINGUT MICHEL

Chardonnay

Denne fantastiske hvidvin fremtræder i flotte lyse gule farver. I duften har du aroma af eksotiske frugter, hvor du specielt finder duften af mango. Disse aromaer går igen i smagen, hvor du får en delikat oplevelse, ligegyldigt om du drikker den uden mad, til fisk, risotto, salater eller oste. En dejlig friskhed i smagen samtidig med du beholder smagen af vinen i lang tid. Alle druer er hånd-plukkede og sorteret i hånden, hvorved du sikrer den gode kvalitet og ensartethed. Vinen bør serveres ved 8-10 grader.

Weissburgunder Trocken

Denne fantastiske hvidvin på Weissburgunder eller de Pinot Blanc, som druen er mest kendt som, fremtræder i flotte lyse gule farver. I duften har du en markant aroma af æbler med hints af valnødder. Disse aromaer går igen i smagen, hvor du får en delikat oplevelse, ligegyldigt om du drikker den uden mad, til fisk, risotto, salater eller oste. En dejlig friskhed i smagen samtidig med en rigtig fin kompleksitet og balance giver en rigtig fin oplevelse. Alle druer er hånd-plukkede og sorteret i hånden, hvorved du sikrer den gode kvalitet og ensartethed. Vinen bør serveres ved 8-10 grader.

Riesling


Denne flotte Riesling fremtræder i flotte lyse gule farver. I duften har du en markant aroma af fersken, hvilket går igen i smagen, hvor du får en delikat oplevelse, ligegyldigt om du drikker den uden mad, til fisk, risotto, eller fjerkræ. Alle druer er hånd-plukkede og sorteret i hånden, hvorved du sikrer den gode kvalitet og ensartethed. Vinen bør serveres ved 8-10 grader.

Pinot Gris

Denne fantastiske hvidvin fremtræder i flotte halmstrå-gule farver. I duften har du aroma af honning og karamel. Disse aromaer går igen i smagen, hvor du får en delikat oplevelse, ligegyldigt om du drikker den uden mad, til fisk, risotto, salater, oste eller desserter. En dejlig friskhed i smagen samtidig med du beholder smagen af vinen i lang tid. Alle druer er håndplukkede og sorteret i hånden. Vinen har senest modtaget GULD i AWC Vienna, som er en af de mest velrenommerede vin-konkurrencer i verden.

Rotling

Denne flotte lyse Rotling fra Rheinland/Pflaz i Tyskland er et mix af hvid- og rødvin i modsætning til en almindelig rosé. I denne Rotling får du de fineste aromaer af såvel hindbær som jordbær. Da dette går igen i smagen, har du en rigtig frugtbombe, som er ideel til sommer-buffeten eller grill-festen. Vinen bør serveres afkølet ved 5-7 grader. Alkoholprocenten er på 11,5%.

Spätburgunder

Denne rødvin fremtræder i en dyb flot rød farve. En dejlig aroma af modne kirsebær og brombær bliver fulgt op af en behagelig blød frugtsmag med en overraskende lang eftersmag, som du ikke normalt finder i de tyske rødvine. Vinen er en glimrende ledsager til de lette retter, såsom fjerkræ, fisk og risotto. Ved servering ved ca. 18 grader får du den bedste oplevelse af denne vin til disse retter. Drikker du vinen uden mad bør temperaturen være nede på ca. 16 grader.

Om vingården

Weingut Michel er et familiedrevet vinhus, som er beliggende i Nahetal i den tyske region Rheinland Pfalz. I dag er det faderen Thomas Michel og sønnen Peter, som er ansvarlig for den daglige drift. Med sønnens indtog har vinhuset udviklet sig til en moderne vinproducent, men fortsat med fastholdelse af de tradiotioner, som denne vin-region er kendt for. 

 Vinhuset er specielt kendt for sine mange prisvindende hvidvine, men laver også udmærkede rødvine samt specielt en Rotling, som er en blanding mellem hvid- og rødvin.

Vil du vide mere om vores sortiment?

Scandinavian Wine & Chocolate

Tømrervej 10, 6710 Esbjerg

+45 21 33 66 77

kaj@scandinavianwinechocolate.dk