FERAVINO

Dika Grasevina

Denne hvidvin, produceret på den kroatiske drue Grasevina, fremtræder i en mild gullig farve, som efter noget tid bliver mørkere. En dejlig duft af modne frugter som udvikler sig over tid, selvom vine ikke har lagret på egefade. Smagen er harmonisk afbalanceret mellem det syrlige og det søde. Ved servering mellem 8-12 grader har du en dejlig sommervin til at nyde på terrassen, men den er også en glimrende ledsager til fisk, salat og hvidt køb.

Dika Rosé

Denne rosévin er produceret på den kroatiske rødvinsdrue Frankovka. Vinen fremtræder i en lyserød farve med en aroma af jordbær. Smagen er elegant, frugtrig og frisk, som gør vinen velegnet til salater, snacks, hvidt kød, fisk og skaldyr.
Vinen kan dog også fint drikkes uden ledsagelse af mad. Den bedste oplevelse opnås, såfremt vinen serveres ved 8-10 grader.

Miraz Cuveé

Denne rødvin er vingårdens topvin. Vinen er produceret på druerne Frankovka, merlot, cabernet sauvignon og cabernet franc. Dette mix af druerne giver en kompakt rubinrød farve. Aromaen er intens, hvor de mørke kirsebær og blommer er fremtrædende. Smagen er blød og i perfekt balance mellem frugterne, krydderierne samt eg fra lagringen. Afslutningen er både frugtrig og frisk. Den perfekte vin til de lidt kraftige kødret-ter som gerne må være grillede og marineret. 

Om vingården

For os danskere er vine fra Kroatien måske ikke så kendte. Rent faktisk stammer vinproduktionen helt tilbage fra 1300-tallet i Fericanci-regionen, hvor Feravino holder til. Vingården gør rigtig meget ud af at leve op til diverse standarder som HACCP og ISO-godkendelser. Vingården er ganske imponerende og kendt i mange lande for både deres hvid-, rose-, og rødvine samt deres mousserende vine.

Vil du vide mere om vores sortiment?

Scandinavian Wine & Chocolate

Tømrervej 10, 6710 Esbjerg

+45 21 33 66 77

kaj@scandinavianwinechocolate.dk