VETUSTA

Crianza

Denne smukke vin fremtræder i dyb og livlig kirsebærrøde farve. Duften er intens og spektakulær aroma af såvel røde som sorte frugter. Smagen er i første omgang delikat og sød, men du vil opleve en vin med en lang og delikat afslutning, såfremt du åbner og dekantere vinen en time før, den skal drikkes. Vinen er lagret i 13 måneder på henholdsvis nyere franske og amerikanske egefade samt herefter 12 måneder i flasken. Denne vin er en perfekt ledsager til de lidt kraftige kødretter. Vinen er produceret 100 % på Tempranillo druen og dyrkes på to vinmarker beliggende i 900 meters højde. Vinstokkene er ca. 20 år gamle.

Vinas de Fuentenebro

Denne smukke vin fremtræder i kirsebærrøde farve med violette nuancer. Duften er intens og frugtagtig domineret af kirsebær og ribs. Smagen er glat og elegant med en god balance mellem det syrlige og garvesyren. Vinen er lagret i 4 måneder på egefade, hvilket giver den mulighed for at være en glimrende ledsager til de fleste kødretter, tapas m.m. Såfremt du har den røde bøf, vil vi dog anbefale, at du prøver vingårdens Crianza, som har mere fylde. Vinen, som er produceret 100 % på Tempranillo druen.

Om vingården

Med sin beliggenhed mere en 900 meter over havets overflade har vingården Vinedos la Dehesa gode muligheder for at opfylde deres mål, som er: Vor drøm er at forelske os i en vin produceret på de bedste druer i Ribera del Duero. 

Vingården startede produktionen for godt 20 år siden, da bedstefaren passede vinmarkerne og stod for produktionen. I dag er hele familien involveret i processen og deler samme vision, som afspejler engagement, ydmyghed til deres land. Dette føres i respekt for områdets landskab og den biologiske mangfoldighed, der omgiver dem. Dette er afspejlet i, at man er certificeret som økologiske producenter. 

Vil du vide mere om vores sortiment?

Scandinavian Wine & Chocolate

Tømrervej 10, 6710 Esbjerg

+45 21 33 66 77

kaj@scandinavianwinechocolate.dk