GARCIA DE LA ROSA

Tempranillo Roble

Denne vin er udelukkende produceret på Tempranillo druen og fremtræder i en flot rubinrød farve med violette nuancer. Da det er har en ung vin uden lagring på eg, opnås en frisk og afbalanceret vin, hvor aromaen er præget af de røde frugter. Dette er vinen til dig, som sætter en frisk og frugtrig smag i højsædet. Vinen kan fint nydes uden ledsagelse af mad, men er også ideel til de lettere retter. Endvidere bør vinen serveres forholdsvis afkølet ved maksimum 17 grader.

Nobriga

Denne vin er produceret på Tempranillo og Syrah druen og fremtræder i en flot rubinrød farve med violette nuancer. Vinen har lagret i franske og amerikanske egefade i 6 måneder. Duften er meget intens og domineret af hindbær og lakrids med hints af vanilje og kaffe. Smagen er blød og rund med en vedvarende eftersmag. Denne dejlig vin matcher specielt grillede og braserede retter, samt ikke for stærke oste.

Om vingården

Vingården Garcia de la Rosa er beliggende ved landsbyen Rodeljas ved det nordvestlige Toledo mellem Tajo-floden mod nord og La-Mancha bjergene mod syd. 

Med en beliggenhed ca. 750 meter over hav-overfladen opnår man et kontinental klima med årlige udsving fra - 10 grader til plus 45 grader, når det er varmest om sommeren. Sammenholdt med ca. 3.000 solskinstimer får man meget intense og frugtrige vine.

Vil du vide mere om vores sortiment?

Scandinavian Wine & Chocolate

Tømrervej 10, 6710 Esbjerg

+45 21 33 66 77

kaj@scandinavianwinechocolate.dk