PEPE NERO

Bianco

Vinen fremtræder med en let gylden gul krystalfarve, og har en duft af eksotiske frugter som ananas og banan, og behagelig hints af citrus-frugter og vilde blomster. Smagen er overraskende frisk. Vinen er en kombination af druerne Verdeca og Chardonnay. Bør serveres ved ca. 8-10 grader. Denne vin er velegnet til fiskeretter, supper og hvidt kød.

Rosso

Vinen fremtræder med en intens rød farve. Bougueten er frugtig med hints til hindbær og kirsebær. Smagen er velstruktureret med god fylde. Vinen er en kombination af druerne primitivo, malvasia nera og negroamaro. Alkoholprocent er 13 procent og serveringstemperaturen bør være 14-16 grader. Denne vin kan drikkes til hele måltidet, men er særlig velegnet til pasta- og kødretter.

Primitivo

Denne vin har en flot rubinrød farve med brillante reflekser. Bougueten er intens og elegant med hints af marmelade. Smagen er tør, fløjlsagtig, harmonisk og vedvarende. Vinen er velegnet til pastaretter, grillet kød og vildt, og bør serveres ved 14-15 grader.

Spumante

Denne Spumante fremtræder med en halm-gul farve med refleksioner af guld. Duften er klar og frisk med dejlige hints af blomster. Smagen er dejlig behagelig med en rund afslutning. Druerne bliver presset meget nænsomt, hvorefter druesaften bliver koldt opbevaret for at undgå fuldstændig gæring af det naturlige sukker. Vinen serveres ved 8-12 grader og er glimrende som appetiser, men også en glimrende ledsager til fisk.

Om vingården

Vingården Pepe Nero, som er en del af vinproducenten CignoMoros, er beliggende i Apuglias historiske Primitivo DOC-område. Med den rige kulturarv har familen videreført de traditionelle vinfremstillingsmetoder, men samtidig tilført en glamourøs og trendy stil i vinene. Vinene er præget af det varme og solrige klima, hvilket er medvirkende til at gøre dem delikate og frugtrige.

Vil du vide mere om vores sortiment?

Scandinavian Wine & Chocolate

Tømrervej 10, 6710 Esbjerg

+45 21 33 66 77

kaj@scandinavianwinechocolate.dk